Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivklåda

Nyrik
på lyrik
går över lik
snackar taktik
övar mimik
och röstgymnastik
i god akustik
med slapp dynamik
begagnad symbolik
byggd på popularitetsstatistik
utan minsta självkritik

men poeten
är sann
och enveten
minsann
vill bryta
försteningen
söker meningen
i meningen
nöten
i gröten
den försvunna
kometen
det som är
annorlunda
det hen kan ana
genom att blunda
och frammana
det hen bara kan
utan att kunna

själv har jag skrivklåda
och liknar nog båda
ser bara det
jag kan skåda




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-24 22:41



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kul satir om skrivandets konst! Jag log stort!
2016-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren