Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderingar under spårvagnsfärd i Göteborg. Min första vers


Lik grönt - Betraktelse #1

Grönt

Lik grönt står jag fast
Lik grönt växer jag mot himlen
Lik grönt svajar jag i tillvaron
Lik grönt har jag säsonger
Lik grönt bär jag frukt
Lik grönt brinner jag
Lik grönt oroar jag mig inte




Fri vers av PhatBenji
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-24 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PhatBenji
PhatBenji