Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken


Förtvivlad - Betraktelse #11

Skriker gör sinnet,
Bunden är kroppen,
Fri är själen.




Fri vers av PhatBenji
Läst 174 gånger
Publicerad 2016-07-25 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PhatBenji
PhatBenji