Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam men varm - Betraktelse #9

Du underbara flammande furste,
Vad jag bekänner din storhet.

Men beskådar jag din härlighet för länge blir jag blind.
Ändå tar frestelsen mig i hand.
Kanske är det för det bästa.

Ty synen gör mig blind,
Allt i min perception kommer att förgås,
Endast själen, banden och tankarna skall leva vidare.




Fri vers av PhatBenji
Läst 170 gånger
Publicerad 2016-07-25 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PhatBenji
PhatBenji