Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plats: Krog, Avenyn, Göteborg


Krogen - Betraktelse #3


I min oförståelse försöker jag greppa det ofattliga,
Av det betydliga kommer jag till insikt om min egen obetydlighet.

*Dricker öl.

I det oförståeliga finner jag mig,
I det obetydliga ser jag lyckan,
Åt det ofattliga skrattar jag.

*Innre frid




Fri vers av PhatBenji
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-24 22:58



Bookmark and Share


  i af apa
låter
som superhälsan,
typ...
2016-08-02
  > Nästa text
< Föregående

PhatBenji
PhatBenji