Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dödligt


Ingen titel - Betraktelse #4

Plötsligt faller glaset ur handen!
De röda rinner, hjärtat brinner
Besvikelsen omfamnar, i sorgen jag domnar

Men allt för en kort sekund, när jag i lycka för två ser obetydlighetens vackra form.

*Häller upp ett nytt glas vin.




Fri vers av PhatBenji
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-24 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PhatBenji
PhatBenji