Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillkännagivande



någon är död
saknad av ingen
men blommor spricker ut
liksom ljuset över gräset
ljuset över gräset när löven faller
ljuset över de fallande löven, de döende löven
samlat i en enda kyss
solens egen




Fri vers av Anne G
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-25 00:45



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Så vackert du skriver
vackert som en glädjesuck
kanske tacksamhetens
2016-08-02

  Nils-Robert
vemodig och vacker
2016-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Anne G
Anne G