Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frammåt - Betraktelse #8

Jag ryser,
Håren reser sig,
De kryper på kroppen,
Små osynliga varelser leker över mig.

Trots att jag är omringas dessa små sköljer en lätt känsla av kyla och ensamhet över mig.

Är jag lika ensam som den stora gula himlakropp som mig långsamt tillagar?

- Åh du underbara vind.




Fri vers av PhatBenji
Läst 177 gånger
Publicerad 2016-07-25 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PhatBenji
PhatBenji