Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det nya normala

Någon kallar detta
'det nya normala'
som kommentar till terrordåden
i så många länder den senaste tiden!

Nej nej
aldrig att jag kan tänka så
för mig är detta onormalt
ofattbart
omänskligt
kriminellt.

Vi får aldrig vänja oss
alla morden
alla de döda barnen
det finns inget som kan försvara detta

Ondskan är en farsot
vi får inte smittas av den
då är vi inte människor längre.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-26 21:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag håller med. Vi kommer aldrig att vänja oss. Det har vi aldrig gjort. Men det det går i långsamma dyningar genom decennierna.
2016-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP