Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del utav oss ...

 

oändligt njutbar

är vår närhet

dina händer utforskar

och funnits svar

vi svävar

i alla möjligheter

varje liten rörelse

är en dyrbar gåva

mer än allt

förlänar vi livets mening

till varann

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-02 16:36



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Livets mening
2017-06-06

  Nils-Robert
Underbar kärlekspoesi
2017-06-03

  Karina"Kia"
Du skriver smekande underbart om det vackra i en möjlighetens kärlek,som lyser underbar kärlek!

Så vackert!
2017-06-03

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert...tycker om att man kan se möjligheterna i kärleken...
2017-06-03

  Lars Hedlin
Underbart fin!
2017-06-03

    ej medlem längre
Njuter av din vackra poesi!
2017-06-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart diktat om kärlekens och livets innersta.
2017-06-02

  Quasimodo
Vackert och fint för det som går samman i en gemensam rörelse!
2017-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One