Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sommarens land

Sommarlandet ligger här
sovande på rygg
här finns alla ängarna
där lärkan har sitt bo.

Skogen viskar
kom till mig
i min dal
här finns stilla ro.

Det är tid att läsa dem
sagorna från förr
vänd dig om och se mig le
och lova mig att tro.





Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 600 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-29 00:52



Bookmark and Share


  Palett
Bra text !
2016-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP