Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(starstrucking....


[ H O M O N C U L U S ]





















det finns dagar


då jag ännu


kan förnimma


min gigantiska storhet,



alla mina förträffliga


kvaliteter


som poet,


medmänniska



och farfar mm






det är då



jag ställer mig


en stjärnklar natt



och blickar rakt ut


i universum,



på stjärnhimlen




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 352 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-07-29 12:46



Bookmark and Share


  Bengt VIP
En riktigtfin text! Som ger perspektiv på tillvaron.
2016-08-04

  Bo Himmelsbåge
Vackert, storslaget o sant!
För vi är alla en gnista av Gud!
Ända in i Evigheten!
2016-08-02

  Mats Edin VIP
Bra
2016-08-01

  Christer Foghagen VIP
Storslaget i det nära!
2016-07-30

    ej medlem längre
Då brukar allt få sina rätta proportioner. Spännande att du använder ordet Homonculus ... ger ett historiskt och filosdfiskt perspektiv
2016-07-29

    ej medlem längre
det stora och det lilla i en å samma bild
2016-07-29
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden