Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt för dig ...

 

 

mitt hej gömmer sig

bakom din ena axel

händerna flätas ömt in i varandra

du ställer en fråga

och lyssnar på mitt svar

genom dina ljuva kyssar

det brinner starkt en låga

där du får allt jag inte än vet

att jag har haft

darrande av extas

möter vi kärlekens renaste rötter

och de tre orden

som är efterlängtade att höra

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 375 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-07-29 13:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mjuk och fin kärlekspoesi...en fröjd att läsa...
2016-07-30

  Fem hjärtan VIP
Helt underbar kärlekspoesi!
2016-07-29

  Karina"Kia"
Kärleksvackert så man liksom drunknar in i texten..så underbart vackert"Händerna flätas ömt in i varandra" det är så man står på tå...man håller andan och hjälper till
"Jag älskar dig"

Phljuvlig och man känner kärleksruset i denna<3
2016-07-29

    ej medlem längre
Ryms mycket vackert om hela vägen i kärlek i denna dikt, tycker jag


2016-07-29

    ej medlem längre
De två första raderna, och likaså de sista, är fulla av samförstånd som är så ljuvligt att få ta del av! :-)
2016-07-29

  Blomma-Stjärna VIP
oj då - en dikt det lyser om!
2016-07-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart vackert diktat om kärlekens begynnelse!
2016-07-29

  Marita Ohlquist VIP
Som skimrande pärlor på kärlekens gyllene tråd!
2016-07-29

    Dan Myrbeck
Stark o härlig text!
2016-07-29

    ej medlem längre
Mycket vacker poesi!
2016-07-29

    Cynikerns dagbok
fint
2016-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One