Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan går fel

Klockan går fel
ur led är tiden
mest till besvär
om det är noga
lyckliga tider
jag räknar dem gärna
andra kan kvitta
dom vill jag glömma
småtrista dagar
kommer rätt ofta
lägger ad acta
och väntar på nästa
som kanske blir
ett jublande under
så kan jag tänka
så vill jag vara
en som det kvittar
minuter som haltar
timmar som flyktar
dagar blir många
det är åren som räknas
när tiden går.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-30 07:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
De två sista raderna, samt stycket nedan är väldigt bra
"småtrista dagar
kommer rätt ofta
lägger ad acta
och väntar på nästa
som kanske blir
ett jublande under"

2016-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP