Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så är det


Hjortkalven

......


Varenda gång det vidrör oss
går du över till andra sidan
skuggan benvita axlar

Fortfarande

springer hjortkalven flämtande
vinden fångar det askgrå
famlar sol från förr när vi
skrattade åt ingenting

tror på snigeln i gräset, isblå
och mitt leende som du inte kan förneka dig

Det kommer att ske
När du minst anar

.....




Fri vers av Sandstorm7777
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-31 00:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
prova bjuda på en spetsad drink. verkar ofta leda raka vägen till smörgåsbordet
2016-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Sandstorm7777
Sandstorm7777