Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrsken

....


Vi hade gjort den förr
resan mot norr
där kartan ritades svart och vit
mot asfaltsgrå himmel

rimfrost

sidensvansen ville gärna färga
skriva oslagbar regnbåge

det finns inga rosa kaniner
sa du med myndig röst

varför tala mot oskrivna lagar
när tungan ändå är kluven
tyckte jag

lapa hel med söt mjölk från
sjungande sol
simma under ytan
dyk djupt

sen tog rymden slut

maskrosorna började
blomma

du häpnade

....




Fri vers av Sandstorm7777
Läst 317 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-08-02 21:50



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
damn slutet och helheten, man rycks med i närvaron och målande orden...
2016-08-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
jag häpnar över texten, så levande skönt förtäljt
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Sandstorm7777
Sandstorm7777