Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina trygga armar ...

 

... talar stillhet

lyckan tar på sig sina skimrande pärlor

och dansen börjar ta form

jag finner mig i vaggande vågor

tätt intill ditt lugna andetag

sammetsmjuk är känslan

jag kysser varsamt på din tillgivenhet

och vi njuter av här och nu gåvan

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-07-31 10:18



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Gåvan att få känna närheten stillsamt och omsluten och kärleksfull...

Så spröd och ödmjuk...

vackert så man står på tå..
Vill känna mera i texten..Vill

Vackert så!
2016-08-07

  ResenärGenomLivet VIP
Du får fram en underbar känsla i dina ord...mycket vackert...
2016-08-06

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt sensuellt och ömt!
2016-08-02

    ej medlem längre
Närheten i dina ord är mjuk och vacker.
2016-08-01

  Marita Ohlquist VIP
När livet är som bäst!
2016-08-01

  Blomma-Stjärna VIP
skön kärlek
2016-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One