Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SEMESTERMINNE.

utsorg, jag smakar på ordet
du och sädesärlan
på klippan vid vattenbrynet
njuter tiden i nuet

ärlan hoppar upp
snäpper en fluga
med ett vingflax

landar på din baddräktsklädda rygg
vippstjärtad ärla hoppar vidare

jag stryker ickeordet från mitt block
i morgon är semestern slut

© Bosse 31 juli 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-31 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten