Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet


Enhörning

....


Spejar ut i rymden
och så
när du glömmer
kommer det tillbaka

som den lilla vita dansmusen bakom dina mörka spår i sanden gömmer sina skatter

jo jag vet

Universums gräddvita enhörning galopperar stillsamt lämnar röda fotspår på min panna

vilda viljor kan ingen tygla

solstorm
faller tiden
utan pusselbitar
på plats

Fast du inte vet
finns det en
ny historia

Du och jag

....




Bunden vers av Sandstorm7777
Läst 350 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-31 20:15



Bookmark and Share


  i af apa
vilda viljor
kan ingen tygla
inte vilda liljor heller...

fint flyt!
2016-08-03

  Hon kallar sig poet VIP
rapp, coolt, bra rytm med lite tvära kast här och där
2016-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Sandstorm7777
Sandstorm7777