Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du tog emot mig, in i din famn...


Vägen till sängbutiken går genom hjärtat.

In till till ditt innersta, rummet där du sov.

De tråkiga väggarna den stela sängen och jag kände
den obekväma madrassen på där, dammiga kuddar.

Du tittade på mig.......
- Men vad du ser missnöjd ut, sa du.
-Tycker du inte om mig?
-Det är här vi ska ha det skönt.

Usch, tänkte jag.

(Inte ens min kärlek, kan få till det för dig)



Bild, Sängbutik (inredning) Lust att förändra.



Men måste det finnas, skönt rum för sömn
för att det ska bli ett inbjudande tillfälle att
få dela den stunden med dig och efteråt då?

Nästa gång blir jag nog kär i en man som
kan visa upp "ett arbete" den lagt ner på
att få till det mest underbara sovrummet.

Istället för att försöka få "omkull mig".

Bädda skönt!




Övriga genrer av Catherine Brandt VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-01 08:25



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härliga vinklingar här, renbäddat skall det va:)
2016-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP