Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

September nyanser ...

 

 

vi skålar för höstens späda fotspår

sommarljuset nickar svagt

mot den framfusiga närgången

vi fångar vår barndom med bara händer

den spröda känslan vidrör kinden

vi målar om vårt öde

och får dina bruna ögon att lysa

jag älskar din charmiga röst

och din välkomna famn

som alltid är ivrigt 

efter kärleken




Fri vers av Rise Little One
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-30 12:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Just det här med att hitta nyanserna tyder på att man letar efter dem...vacker dikt...
2016-10-02

  M M Mannheim VIP
Vackert om ännu en september i våra liv!
2016-09-30

  Blomma-Stjärna VIP
höstlig skönhet, närhet o. förväntan
2016-09-30

  Quasimodo
En skön höstdikt med mycket värme i!
2016-09-30

    ej medlem längre
En vackert stillsam dikt.
2016-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One