Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett slags Donatien Alphonse François a.k.a. Marquis de Sade-inspirerad gegga.


Förruttnande bedårande madam


Förruttnade bedårande madam,

jag låter handen smeka krinolinen.

Jag är den sanna ädla libertinen;

fri från skuld, moralpanik och skam.

 

Så givmilt vackert frånstötande huld

besegras dina hämningar av charmen

som sväller ut när jag så för in armen:

och, som ett barn, förtär ditt bruna guld.

 

Du är min diamant och wettexduk,

jag älskar att få hata dig min sköna:

att ömsom lipa, ömsom le och stöna,

när ett av dina hål gör mig så mjuk.

 

 




Bunden vers (Rim) av Judas Ekholm VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-01 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP