Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snarkare


Tyst

Vi ligger nu på Siljansbadets camping
och försöker få lite avkoppling
här är tyst och lugnt
utom på en punkt
och det är kamraternas snarkning
//peter_norrgård




Bunden vers (Limerick) av Peter Norrgård
Läst 222 gånger
Publicerad 2016-08-02 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Norrgård
Peter Norrgård