Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek


kärlek inte lätt

You said your love was true
but deep down i knew
you would never love me
those days are förbi
you can't spell lööv
go and kiss my röv
moody river
you don't deliver
hey girl look at me
please set me free
let me love again
give me a happy girlfriend
a one of a kind
whith a free mind




Bunden vers av Peter Norrgård
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-17 11:23



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
haha underhållande med kul "rim"!
2017-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Norrgård
Peter Norrgård