Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


inte vilja vara disco

helt omotiverat
sände hon sin blick
som vykort
till samtliga sina älskare

sedan gick hon ner på stan
och köpte sig ett liv

det nya livet använde hon
till att bli ett moln

alla andra ville vara disco




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-02 09:50



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
hyllar den för en stark igenkänning
mycket inspirerande
2016-08-06

    jaybird
"sedan gick hon ner på stan
och köpte sig ett liv "
dras till denna formulering av en människa som förlorat sin oskuld men som riktat in sig på överlevnad
2016-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP