Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första maj

Var blev dom av
drömmarna
förhoppningarna
idealen

Dina troskyldiga ögon
såg dom sanningen
eller en illusion
en hägring

Dina slitna händer
din trötta rygg
orkar du gå
i demonstrationståget
en gång till

Till vilkens nytta?




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-02 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP