Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen är full av under

Världen är full av under
det underligaste är
att vi inte alltid ser dem
vi behöver någon
som pekar och säger
titta titta
som till ett litet barn
som upptäcker världen
för första gången
på nytt
varje dag.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 560 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-03 10:36



Bookmark and Share


  WyS VIP
Uppvaknade till det naturliga som ger hela tiden.
2016-08-03

  Valter Örn VIP
Varseblivningsförmågan har blivit avtrubbad hos den nutida människan...
2016-08-03

  Marita Ohlquist VIP
Men så bra...precis så är det!
2016-08-03

  Karolina Cerise
så sant! vacker text <3

2016-08-03

  KYREUS of Sweden
Stor & vacker insikt
2016-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP