Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simtävling

*

***

S I M T Ä V L I N G

***

*

Vet du vem

som vann simtävlingen

Genesarets sjö?

 

Nej.

Det gjorde Jesus på

WALK OVER!!!

*

***

*

 

 

 

2016-08-03




Övriga genrer av rondell
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-03 13:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ah, krumelurfinurlig text! ;)
2016-08-06
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell