Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse

Jag har tappat mitt parallella
mitt krypin
famlar i dystert sken
skugglikt
vilse

Det är så många mål som borde vara
- nådda
så många vinster som skulle vara
- plockade
borde så mycket mer

Är inte i mitt rätta universum
hittar inte hem
jaget stänger in sig i lådor
lägger locket på

Borde sett världen
krupit på stränderna
vandrat med blicken
doftat på solen
tumlat bland stenarna

Plockar upp en penna
vässar den, bränner den
Den skulle uttrycka mig
hitta väg
balans
Skulle skriva ett nytt universum












Fri vers av Sara Raimosson
Läst 319 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-08-04 22:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text om livet!
Väcker tankar och känslor.
2016-08-05

    S.p.o.f
Mycket bra!

Känner igen mig i texten!
2016-08-04

  Den lilla tänkande
otroligt jättebra!
Läste till bra musik, då vart det ännu bättre ;)
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson