Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musslans sång


Det finns för lite tid,
fast den är oändlig

Vill vara där så länge,
i det parallellas värld

Hon gungar där i sitt skal

Tiden gungar tillbaka,
skalet skyddar inte mer

Oändlig är mitt parallella,
hon stannar där nu




Fri vers av Sara Raimosson
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-13 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson