Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar


Jag har trötta tårar i mina ögon
De vill leka på mina kinder,
vill torka och bytas mot lycka

Jag har lemmar som vill bryta sig fria
De önskar få gå sina egna vägar,
finna nya länder, möta andra stränder

Jag har fastknutna ord i min kropp
De vill sprudla, viska och skrika
bringar fram mina trötta tårar




Fri vers av Sara Raimosson
Läst 94 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-20 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson