Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnista


Musslan har
liten gnista
liten eld i mörkret

över mörka vatten lyser
kanske positiviteten

Musslan har
glöd i sinnet
låga i skalet

under stock och sten
kryper litet frö

Musslan har
oro som spirar
eufori som svartnar

långt om länge säger man
efter regn kommer
solkatter

Musslan odlar
nya rötter
lyser klara strålar







Fri vers av Sara Raimosson
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-15 19:50



Bookmark and Share


  Vind
Känns som om pärlan i musslan börjat skimra. Fina poetiska rader.
2021-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson