Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig aldrig blir vi två ett och ett igen

Tänk när du dör
Vem fan ska jag ringa då
Jag vill säga "Om du dör"
men vi båda vet att sagorna inte finns
Snälla luta din panna mot min hand
och låt mig bli ett med dig

Jag behöver inte be dig
Vi smälter samman ändå
Och ingen tystnad är någonsin tystnad mellan oss
Fyll mitt hjärta med ditt hjärta
Allt är så självklart med dig
Brinner du så brinner jag
Och aldrig aldrig kommer detta att dö
Aldrig aldrig blir vi två ett och ett igen




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-03 21:47



Bookmark and Share


  Ex¤animo
Känner likadant finaste älskade syster <3
2016-09-11

    Shush
gillar känslan jag går medan jag läser din dikt.

så självklart.
2016-08-03
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP