Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärlek


Rustik kärlek

Snitt

Du sticker kniven i mig

famnar

smeker

lyssnar

Tar mig i gryningen när allt är vi

och de gnyende katterna korsar Åsögatan

Du sticker kniven i mig

när din sömn är tung din rygg kall, ditt glas urdrucket

och din törst släckt

Du snittar mig varsamt efter kaffe, facebook, Dn och smörgåsen i min gröna soffa.

När din värld är ett ego av dig själv undrar jag om du vill besöka min ensliga, livfulla veranda den du aldrig nalkats

 




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-29 22:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin VIP
Starkt som attan
2016-04-01
Radera

  Solstrale VIP
Wow! Vilket livgivande bröd! Poesi som fångar! Tack!
2016-03-31
Radera
 



Fri vers av Åse Tropp VIP
Läst 586 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-03 23:01



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
En stark kraftfull dikt där du inte vet
Helt hur det slutar.
2021-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP