Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(t r a u m a t i s.....


K A N T . S T Ö T T






























kantstött,


ja, nog var han kantstött

den lille gossen,

det såg ju alla

var och en



men inom den vuxne mannen


( där lille gossen bodde)


var damagen

synnerligen

mera betydande

ja måttlös



där i gossen,


fanns helt enkelt


inget "hjärta"

jo förstås

fanns

ett somatiskt

kardiologiskt

ruin-komplexx


- söndertrasat av livet





vår lille vän

var/ är

ett levande bevis på

falskheten i

de fåkunnigas tes

att

"tiden läker alla sår".



Ingen kunde få

röra,

inte ens beröra,

honom


- djupt




En omänsklig

tragedi.




Han kom aldrig

att våga

- älska.




Prosa (Kortnovell) av KYREUS of Sweden
Läst 407 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-08-04 13:31



Bookmark and Share


  OT
Viktig text som borde uppmärksammas, med hög grad av intelligens och känslighet.
2016-08-09

  Eva Langrath VIP
Mänsklig tragedi
2016-08-05

    Lena Söderkvist VIP
Sorgligt - och väl beskrivet.
2016-08-04

  Ingrid Trolle
En stor tragedi
Så väl beskriven
Stora djupa sår
i barndomen går
ibland inte att hela
och det är mer än
sorgligt att som
vuxen veta att all
kärlek är onåbar.
Förfärligt!

2016-08-04

    ej medlem längre
Ibland är de inre såren så djupa att de inte läker med tiden... man behöver hjälp.
2016-08-04

  Mats Edin VIP
Starkt och fint
2016-08-04

  Bengt VIP
Stormfur

stengrund stå
båtar varken
bark eller barr

Så dör den
som ingen älskar

ur havamal
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden