Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon annan än den man är



Det känns som att jag är någon annan nu, inte den jag var innan jag tog semestern. Jag upptäckte det när jag försökte hitta tillbaka till det sinnestillståndet jag var i då. Så att jag kan fortsätta där jag stannade, tänka de tankar jag tänkte då. Men nu inser jag att jag varken kan eller vill tillbaka. Varför skulle jag vilja det? Nu när jag har distanserat mig från allt det goda och det onda jag tidigare uttryckt känner jag att jag vill behålla den distansen och börja om från början som någon annan. Kan jag göra det och samtidigt ha kvar det där "bagaget" släpandes bakom mig? Hur mycket kan man distansera sig från sig själv? För när man har distanserat sig lite från sig själv så kommer frågan: var det där verkligen jag? Kan man vara/bli någon annan än den man är?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-05 16:12



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
uprooting of home did the cranky!
2016-08-09

  Jeflea Norma, Diana. VIP
On yours holyday in the home land country of the origin you “put across” to transpose
att införliva)
; “
Asperger syndrome” causes are not yet known. The most likely cause is genetic (the cry of the Earth)

A move to change something from one place to another, from one state or a different situation. *
Spirit of Kroatia, want you back. only then can become normal again.

2016-08-09

  Gunnar Hilén VIP
Spännande och intressant. Som om du gått igenom en barriär...du kanske upplevde något under sommaren som satte igång en utveckling du alltid väntat på...semestern tog kål på hindren...? Jag väntar jag med.
2016-08-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Visst kan man bli en annan. Bagaget har man kvar. Men man kan sluta bry sig så mycket om det. Och se framåt. Good Luck!
2016-08-06

    Balans
Utveckling,mognad...
2016-08-06

  Staffan Nilsson
Jag tror att alla är sig själva hur vi än bär oss åt - men kanske inte alltid som vi vill vara ....
2016-08-05

  Klara Ord VIP
Välformulerad vacklan!
2016-08-05

  Marita Ohlquist VIP
Livets är en ständig rörelse och man förändras allt eftersom!
Så tänker jag.
2016-08-05

  Nellie629
klart du kan! det är de roligaste som finns!
B)
2016-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP