Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min känsla inför livet

Min känsla
inför livet
nu och alltid
är en stor förundran

hur kom vi hit?
vart är vi på väg?
undringar
förundran
det räcker så.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-05 00:04



Bookmark and Share


  Elwania
ja tankarna har sitt eget liv alltid fylda med frågor
medan känslan den eviga andingen av essenset bara är
2016-08-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
evighetens tankar
2016-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP