Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äpplen


Äpplena syns nu
växer varje dag, mognar
i mig finns väntan

Livet väntar inte alls
det pågår hela tiden




Bunden vers (Tanka) av Annaemi VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-05 09:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert med tanken om livet. Fin tanka.
2016-08-05

  Feminaz
Finstämd dikt o ja vad fint det är med äpplen som mognar!
2016-08-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
livets gång, äpplets sång
2016-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP