Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland går det bara att beskriva ett skeende eller en existens där tänkta ramar eller tidsdräkt sätter gränserna, ungefär som med en tavla där ramarna sätter som stopp för ett tänkt flöde av åtminstone färg. Ibland är en tavla en färg.


Det finns de som älskar




En del är åtminstone tänkt härliga
och därför så begärliga,
men de kan också för en tänkt omgivning
vara så besvärliga

för att de inte låter sig styras
mer än till namnet
av det som tänkt var och som inte kan leva
heller i andras vilja till kontroll.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-18 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP