Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hemlighet ...

 

 

i ett hav

av glöd och smärta

än finns det kvar

en punkt för ömhet

en tunn förbindelse

mellan moln och dimma

jag vårdar ömt den känsla

min genomskinliga bubbla

min fullständiga lycka

i det tomma intet

låt mig älska dig så 

till vanvett




Fri vers av Rise Little One
Läst 328 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-08-07 17:13



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Både stark o finstämd.
2016-08-09

    ADI Nehlin
Underbar text
2016-08-08

  Johan Strömstedt
Väl beskrivet hur skör kärleken ändå är. Den måste vårdas och skyddas som de gamla glaskulorna man förr hade i granen. självklart är din röd.
2016-08-08

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt vacker!
2016-08-08

  Rozsi.kovacs

Bedårande vackert
2016-08-08

  Karina"Kia"
*Duns*

Denna spröda smärta utan att vara så dramatisk..va så vacker som en skör solstråle som värmer än!

Underbart Vacker!
2016-08-07

    ej medlem längre
Läser och tappar andan - bara så vackert!
2016-08-07

  Marita Ohlquist VIP
Makalöst bra!
2016-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One