Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Det sägs att delad kärlek
inte blir mindre utan mera
så om vi kan multiplicera
gånger många många flera
så att det räcker till alla som behöver
och gärna blir lite extra över
nå'n dag när vi känner oss generösa
och vill slösa och slösa
eller vara så där lite amorösa
då kan det va bra med kärleksöverflöd
så ingen behöver lida nå'n nöd
utan får känna värmen från en glöd
av kärlek kärlek kärlek.




Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-07 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP