Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omväxlande byar av regn

Idag är det "springa ut och in igen med tvätten-väder"
så det vore ju bra om det ville bestämma sig
säger jag, som är vankelmodet personifierad!




Fri vers (Prosapoesi) av Annaemi VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-08 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP