Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och nu till någonting helt annat. Det vill säga din egen historia, som möjligen kan skilja sig en smula från den historia som lärs ut till allmänheten. Orden är isättagna för att mer praktiskt passa formatet.


Just du som har huvudrollen




Om du finner en
plats du aldrig varit
förut på, då har
du upptäckt den. Alldeles

oavsett om andra ögon
redan bor där eller
den platsen finns dokumenterad
på annat sätt än

att du kanske har
gjort. På det viset
har du märkt och
säkert satt ditt bomärke

på platsen ifråga. Så
skulle du besöka Boston
eller Alice Springs, Torneå
eller Göteborg, sätta din

fot någonstans i Afrika
eller västra delen av
Asien. Ja, då har
du upptäckt detta land.

Och kunnat förändra historien
på det viset. I
alla fall den historia
som handlar om dig

själv, om historien du
skrivit eller bidragit till
av egen kraft. Av
en som ren händelse.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-10 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP