Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - uppåner


vårt liv uppåner
mix av OS i Rio-tid
och här just nu-tid




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-10 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP