Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blick

Fan vad han stirrade. Jag hoppas att det inte var där jag tror att det var...




Fri vers av Tinkerbell
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-05-10 23:10



Bookmark and Share


    Fairy
tror jag med!
du vet ju hur dom e..
;)
2006-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Tinkerbell