Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets mening IV

Livets mening är den totala friheten
att kunna skapa sig ett eget fängelse




Övriga genrer (Aforism) av Respons VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-12 15:36



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Så sant. Gillar denna serie av livets meningar.
2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP