Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vice versa?


> A M B I G R A M <



























dom tänkte sig



kärleksrelationen


för framtiden



som ett ambigram.





Men,





hur kunde de någonsin


glömma skillnaden


mellan manligt - kvinnligt?




/tänkte de i termer av


hen-syn?




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 414 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-12 16:27



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Bravo! En mitt i prick igen
av din penna. Roligt
konstaterande. Håller med
Molnspanare Vive la différence!
2016-08-14

  Respons VIP
Skruvat men fyndigt!
2016-08-12

    ej medlem längre
vive la différence!
2016-08-12

  Öknens Ros VIP
Inget är längre som det var förr. "Det är nya tider" som de sa i Hedebyborna.
2016-08-12

    Jag är fan större än Sartre VIP
Kul.
2016-08-12

  Fredrik P. VIP

Humor och poesi hänger ihop.
2016-08-12

    ej medlem längre
frågan står där...ja, vem vet? före sin tid kanske?
2016-08-12
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden