Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hinduister invaderar Stockholms centralstation (egen bild)


Stoppa hinduiseringen av Sverige!


Nu är slutet nära! Kristendomen i Sverige kanske kommer att gå samma öde till mötes som asatron en gång gjorde. Jag är asaförbannad!




Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-13 23:29



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Ja och föräldrarna som förbjöd yoga, hävdade ett det var en inkörsport till hinduiseringen, främlingsfieringen, och läkaren på Lillhagen som hävdar att yoga och meditation kan leda till psykisk sjukdom, så kallad meditationspsykos. Hur dumt som helst, jag blir också asaförbannad!
2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP