Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas ut.

Andas bara
lugnt, andas ut.

Se inte
bakåt, andas ut.

Slut ögonen
sakta, andas ut.

Lyssna inte
mera, andas ut.

Stäng ute
ljuden, andas ut.

Öppna dina
sinnen, du är fri.




Fri vers av Ylvak VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-14 07:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP