Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh kors då!

 

 

Guds son Jesus

vår frälsare 

bar sitt kors på via Dolorosa

på väg till Golgata.

 

Nu säger Svenska kyrkan 

genom sin kommunikationschef 

Gunnar Sjöberg! 

 

Att vi kristna inte ska få

bära våra kristna kors!

 

För att visa att vi tror på Honom

Jesus, vår frälsare!

 

Detta för att inte irritera muslimerna

som själva visar sin tro med radband, 

hijab och heltäckande burka.

 

Jesus visade och vi kristna

visar alltid våra ansikten.

 

Om nu muslimer kan ta illa upp

så är vi kristna svenskar

främlingsfientliga och rasister.

 

Då är väl i så fall Svenska kyrkan  

främlingsfientliga och rasister

och Gunnar Sjöberg

främlingsfientliga och rasister?

 

För de går emot ett folk 

som öppet vill visa

sin religion och sin tro.

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-14 15:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja hjälp...snart vet man inte hur man törs bete sig...vad man än gör så kan ju någon bli kränkt...
2016-08-19

  Elias N. Lockne
Vi ska leva efter religionsfrihetens kosmos, där alla kan älska och stå upp för varandra, oavsett religion.
Där alla,
Kan visa,
Sitt rätta,
Jag.
2016-08-15

    ej medlem längre
Ja det väldigt vilka förmyndare vi fått, bättre de ser till att sköta sin uppgift och inte lägga sig i det de inte har med att göra. Kyrkorna bli mer och mer tomma när folk tröttnar.
2016-08-14
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP